Cursussen

Confuciusinstituut Confuciusinstituut Howest Confuciusinstituut Howest
Dag van de zorg

Cursussen

Standaardcursus

Voor wie zich een schooljaar lang één avond per week kan vrijmaken, is dit de aangewezen cursus.

Deze cursus helpt u een solide basis te leggen voor verdere studie van de Chinese taal. U leert de meest elementaire grammatica en woordenschat van het Chinees. De nadruk ligt op luisteren en spreken. U leert de vier tonen herkennen en zelf uitspreken, waarna u eenvoudige conversaties leert voeren over algemene onderwerpen.

Vanaf 2021 schrijft u zich niet langer in voor een leerjaar, maar voor een specifiek niveau: elementair, semi-gevorderd of gevorderd. Voor het elementair niveau gelden geen speciale toelatingsvoorwaarden. Om tot een hoger niveau toegelaten te worden dient u te slagen in een HSK test.

Bent u niet geslaagd in het HSK examen of meent u nog iets meer oefening nodig te hebben? Dan kan u het volgende jaar zonder problemen nog eens aansluiten bij hetzelfde niveau. U krijgt de stof dan nog eens opnieuw en kunt op uw tempo alles reviseren in voorbereiding op het HSK.

Het inschrijvingsgeld (€180 exclusief lesmateriaal, ongeveer €20) geeft u recht op les en/of begeleiding gedurende twee opeenvolgende schooljaren.

Instappen op een hoger niveau kan steeds mits HSK certificaat.

  • Elementair niveau (donderdagavond 18h00-21h00)
  • Semi-gevorderd niveau (woensdagavond 18h00-21h00), HSK 2 certificaat vereist
  • Gevorderd niveau (maandagavond 18h00-20h00), HSK 3 certificaat vereist

Klik hier om u in te schrijven

Is onze jaarcursus net iets te veel voor u? Kijk dan ook even onder onze andere cursussen!

Andere cursussen

Bekijk onze andere cursussen